Hyvät oppilaat ja vanhemmat!

Kiitos kuluneesta lukukaudesta, vielä muutama asia ennen joulua:

Lukujärjestyksissä, opiston tiloissa eikä lukukausimaksuissa ole tapahtunut merkittäviä muutoksia.

Tietoja musiikkiopiston konserteista ja tapahtumista löytyy opiston sivujen (http://www.lansihelsinginmusiikkiopisto.org) tapahtumakalenterista sekä Facebookista (https://www.facebook.com/lansihelsinginmusiikkiopisto.org/).

 

Lukukausimaksuista:

Kevään lukukausimaksut laskutetaan tammikuun puolivälissä ja ne erääntyvät 31.1.2019.

Lähettäjän osoite: e-invoices@isolta.com
Aihe: Lasku lähettäjältä Länsi-Helsingin musiikkiopisto
Eräpäivä: 31.1.2019

Lukukausimaksun perusosa kevätlukukaudella 2019 on 370 euroa.

Osoite, johon lasku toimitetaan, on se sähköpostiosoite, jonka olette meille Eepos-järjestelmän kautta ilmoittautumisen yhteydessä ensisijaisen huoltajan tiedoissa antaneet. Omat tiedot voi tarkistaa ajan tasalle Eepos-järjestelmässä, linkki löytyy musiikkiopiston sivujen etusivulta. Jos salasananne on hukassa, voitte pyytää uutta toimistostamme info@lansihelsinginmusiikkiopisto.org.  

Jotkut sähköpostiohjelmat (mm. Gmail) ohjaavat laskuviestin roskapostikansioon, joten on hyvä tarkistaa, että sekä edellä mainittu lähettäjätieto että kaikki musiikkiopiston osoitteet (@lansihelsinginmusiikkiopisto.org-päätteiset) ovat luotettujen lähettäjien listallanne.

Jos perheeseenne tulee useampi osallistumismaksulasku, voi sähköpostiohjelma ’niputtaa’ saman lähettäjän samanlaisella aiherivillä varustetut viestit yhdelle viestiriville. Laskujen pitäisi löytyä klikkaamalla viestiketju kokonaisuudessaan auki.

Jos teillä on tarvetta erityisjärjestelyihin lukukausimaksusta, voitte sopia niistä talouspäällikön kanssa sähköpostitse (kaisu.myllari@lansihelsinginmusiikkiopisto.org).

 

Kiitos menneestä syyskaudesta ja hyvää joulua ja vuodenvaihdetta kaikille!

Toivottaa kanslian väki!