MUSIIKKILEIKKIKOULU

Johdonmukaisesti etenevä opetussuunnitelma, joka avaa lapselle musiikin maailman ja antaa hyvän pohjan soitonopiskelulle. Unkarilainen Kodaly-metodi sovellettuna suomalaiseen kansanmusiikkiin: laulua, leikkiä, liikuntaa, rytmisoittimia ja viisikielisen kanteleen soittoa.

Tervetuloa mukaan iloiseen ja tasokkaaseen muskaritoimintaan kokeneiden opettajiemme johdolla!

 


OPETUSRYHMÄT:

VAUVAMUSIIKKIRYHMÄT 3 kk - 3 v.

Alle 3-vuotiaat osallistuvat ryhmiin vanhemman kanssa.
Kokoontumispaikka Munkkiniemi/Länsi-Helsingin musiikkiopisto (1 X 30 min/vko)
Opetuspäivät: aamupäivisin (klo 9-12 välillä) keskiviikkona, torstaina ja perjantaina.

Opettaja Wegelius:

Opettaja Myyrä:

MUSIIKKILEIKKIRYHMÄT yli 3-vuotiaille

Opetukset Munkkiniemessä, Nuottapolku 11.
Yli 3-vuotiaat osallistuvat ryhmiin ilman vanhempia.

1: 3-4 v, 2: 4-5 v, 3: 5-6 v kantele, 4: 6 v kanteleen jatkoryhmä

Opettaja Myyrä:

Musiikkileikki 0 (alle 3v):

Musiikkileikki 1 (3-4-vuotiaille):

Musiikkileikki 2 (4-5-vuotiaille):

Musiikkileikki 3 (5-6-vuotiaille):

 Musiikkileikki 4 (6 v):

Ranskalaisen koulun iltapäiväryhmät:

 


MUSIIKKILEIKKIKOULUUN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuminen vuoden 2018-2019 ryhmiin Länsi-Helsingin musiikkiopiston Eepos-portaalissa on päättynyt. Lukuvuoden 2019-2020 ryhmiin ilmoittautuminen alkaa 15.5.2019.
Linkki Eepokseen

Vapaille paikoille otetaan osallistujat ilmoittautumisjärjestyksessä. Varasijoista ei ilmoiteta erikseen, mutta paikan vapauduttua ryhmään pääsystä ilmoitetaan sähköpostitse. Tarkkailethan myös roskapostikansiotasi.

Ilmoittautuminen musiikkileikkikoulun ryhmiin on aina koko lukuvuodeksi kerrallaan. Mikäli osallistuminen keskeytyy kesken lukuvuoden, tulee paikka peruuttaa ennen edellisen lukukauden päättymistä. Jos peruutus kesken lukukauden tapahtuu musiikkiopistosta riippumattomista syistä, ei lukukausimaksusta tehdä palautuksia.


SOITINVALMENNUS


Soitinvalmennus on ryhmäopetusta, jossa lapset lukuvuoden aikana tutustuvat eri soittimiin. Valmennusopettajan lisäksi lapset työskentelevät eri instrumenttien opettajien johdolla. Soitinvalmennus on pääsääntöisesti tarkoitettu 5-7 –vuotiaille lapsille.

Soitinvalmennukseen pyritään valintakokeiden kautta. Koe on sama, jonka musiikkiopistoon pyrkivät tekevät ja valintakoe järjestetään yhdessä musiikkiopistoon pyrkivien kanssa. Kokeeseen kuuluu musikaalisuustesti ja vapaavalintainen yksinlaulu. Valintakokeeseen ilmoittaudutaan opiston www-sivuilta löytyvällä kaavakkeella. Linkki kaavakkeeseen löytyy hakuaikana Etusivulta. Kaikki kaavakkeen määräaikaan mennessä lähettäneet saavat henkilökohtaisen testiajan, joka ilmoitetaan pyrkijöille sähköpostitse kotiin.

Opettaja Myyrä:


Lisätietoa Länsi-Helsingin musiikkiopistosta täältä.

 


MUSIIKKILEIKKIKOULUN hinnaston löydät TÄÄLTÄ.